Ezzel a problémával hova forduljak?
Az egész kb 4 hete kezdődött.
Elkezdett fájni nagyon a makk. Először csak kicsit és fokozatosan egyre erősebb fájdalom. Kívülről akkor még semmi nem látszódott. Elmentem egy urulógushoz, mindent rendben talált, nem tudta megmondani a fájdalom okát.
Rá 2 napra előjött egy pattanásszerű borsónyi cucc a makkon, a fék mellett. Enyhén vérzett és gennyedzett.
El is mentem bőrgyógyászatra. Fertőzés és gomba, valamilyen antibiotikumot kaptam, canestennel kellett kennem és betadinnal. Ez mind megtörtént, elég szépen el is kezdett javulni.
Visszamentem 1 hét múlva, hát igazából majdnem teljesen elmúlt, de azért még látszik az a pukli, de egy rózsaszín folt és onnan egy csíkban is van egy rózsaszín folt, amit nem tudok mire vélni. Vett az első alkalommal mintát, azt mondta, hogy ő szerinte ez az antibiotikum amit beszedtem, szóval ez így már gyógyult állapotban van.
Kaptam most még boraxatum folyadékot, hogy azzal kenegessem, ez gombára jó.
Naponta 3x zuhanyzom, vettem férfi intim tusfürdőt, javul csak nagyon lassan.
De nem hagy nyugodni, hogy most is fájdogál még spontán magától.
Szóval nem tudom, nem vagyok orvos, hogy nem e valami más gond van itt.
Hova tudnék fordulni ezzel?
Ez csak sima bőrgyógyászat volt. Menjek esetleg bőr és nemibeteg gondozóba?
De azt hiszem, hogy igen!
Komolyan ez is lehet akár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!