X Core ról valakinek mondana tapasztalatokat esetleg? Normális válaszokst várok!
Egy hete használom, eddig semmi változást nem vettem észre, talán az erekció lett egy kicsit erőteljesebb
Kíváncsian várom, mi lesz a későbbiekben
Inkább csak talán
Növekedést egyelőre egyáltalán nem tapasztalok, de 3 hetet mondtak, úgyhogy türelmesen várom, hogy történjen valami, nyilván nem megy egyik napról a másikra, ez hosszútávú folyamat (ha tényleg működik)
Persze, ez érthető.
Nem is lenne baj, ha valóban működne, akkor nem érdekli az embert, hogy mennyi idő.
Mindenesetre Én várom a további tájékoztatást.
Két hét telt el, és még mindig nem látok növekedést, az erekció viszont érezhetően erősebb, már nem csak talán
Van amikor 1 nap kimarad a tapasznál, és a gélt se tudom mindig ugyanakkor felvinni, pl vasárnap reggel vittem fel, utána egy nap kimaradt és csak kedden reggel tudtam újra felvinni, nyilván ez is hozzájárul, hogy lassabban történnek a dolgok
Bizakodó vagyok, de szkeptikus is
Elkezdem a gyakorlatokat is, hátha az is segít valamit, arról is írok bővebben majd, hogy mennyire nehezek, mennyi időt vesznek igénybe
Rendben. Érdekesnek ígérkezik. Az is egy jó pont, hogy az erekció javult.
A gyakorlatokat is kíváncsi leszek.
Lesz deformitás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!