X Core ról valakinek mondana tapasztalatokat esetleg? Normális válaszokst várok!
3 hete használom. Az erekció sokkal jobb (már az első hét után) Kellemesebb érzés szex közben. Jobb a kitartás.
ExCite géllel együtt használom. Nekem egyenlőre abszolút hihetetlen az állítólagos 6/7,4cm (csak tapasz/tapasz+gél)növekedés, de ehhez állítólag 3 hónap kell...Majd meglátjuk. A merevedés intenzívebb. Ilyen kemény kb.10-15 évvel ezelőtt volt.
Növekmény egyenlőre még csak +1-1,5cm hosszban, és kerületben is kb. ugyanennyi.
A többi tapasztalatot megosztom majd.
Sziasztok ! Látom nagyon kíváncsi itt mindenki H hogy használ ez a cucc meg minden én csak azt tudom mondani amit én tapasztaltam és amit tudok. Szóval :
Engem ért egy bazi nagy lelki fos és azt hittem H ez helyre állít kicsit mind önbizalomban sőt mindenben most használtam el az első ilyen csomagot ebből a tapaszbol semmi növekedés nincs :) csak az erekcio erősebb ennyi szóval ahogy mindenki tudja ezek BAZINAGY KAMU termékek :)meg H növelő :D az meg H valaki rángatja hozzá az meg szerintem veszelyes a peniszben lévő szövetekre nézve és kinek kell az H a végén impotens legyen .szóval én a mások két csomagot a kukába helyezem minden ilyen hülye gondololatommal mert én utánna jártam egyetlen dolog van ami van még az meg a vastagitas az is 400.000ft azt meg az ember hasi zsirjabol fecskendezik a peniszbe és ez kinek kéne komolyan ? Utánna meg 2-3 hónapig nincs szex na ne már . Szóval a lényeg H ha bárki is bármit mond inkább fogadjatok el magatokat és amit kaptatok.
Átvettem a csomagot, a futár hívott előtte, rugalmas volt, ezzel elégedett vagyok
A dobozon semmi se látszódik, szépen le van ragasztva újabb jó pont
Ma kezdem el használni a gélt és a tapaszt együtt, azt mondták telefonon, hogy kb 3-4 hét is kellhet az észrevehető növekedésig, de megint egy jó pont, hogy többször is tudtam beszélni rendelés előtt az ügyfélszolgálattal
Kíváncsi vagyok, ha lesz bármilyen tapasztalat jelzek
Rendben! Nagyon várom a jelentkezésedet, mert kiváncsi vagyok.
Ez valóban egy jó pont, hogy az ügyfélszolgálat elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!