Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Üdvözlöm a mélyen Tisztelt...

Üdvözlöm a mélyen Tisztelt Publikumot! Hol tudnának ezen Segiteni? (többi lent)

Figyelt kérdés

nagy Valószinűséggel FitymaSzükületem van....olvastam itt hasonló kérdéseket meg válaszokat de minden hol azt irták hogy az elsö 1ütlétnél nekem fájni fog...De én már nem is egy csajjal voltam...És nem fájt...Csak jobb lenne ha nem lenne Szoval ezzel hova lehetne menni??? meg mit csinálnának? kajak Félek:/ A válaszokat elöre is köszi! Lehetöleg értelmesek legyenek.... Nem hülyeségböl tettem fel a kérdést.. Normális válaszkat szeretnék kapni

Üdv

2010. júl. 14. 08:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy az összes módszer közül a körülmetélést kell messzire elkerülni, mert ha azt megcsinálják, akkor utána már nem gondolhatod meg magad, mert nem marad SEMMI.
2010. júl. 30. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!