Üdvözlöm a mélyen Tisztelt Publikumot! Hol tudnának ezen Segiteni? (többi lent)
nagy Valószinűséggel FitymaSzükületem van....olvastam itt hasonló kérdéseket meg válaszokat de minden hol azt irták hogy az elsö 1ütlétnél nekem fájni fog...De én már nem is egy csajjal voltam...És nem fájt...Csak jobb lenne ha nem lenne Szoval ezzel hova lehetne menni??? meg mit csinálnának? kajak Félek:/ A válaszokat elöre is köszi! Lehetöleg értelmesek legyenek.... Nem hülyeségböl tettem fel a kérdést.. Normális válaszkat szeretnék kapni
Üdv
Vigyázz, hogy ne vágja le az egészet, hagyjon meg minél többet belőle
Nekem az egészet vágták és használhatatlan
Hát teljesen Nem Megy hátra...nm lehet lehuzni teljesen Ugy h pontt a makk aljáig...onnansehová és ehez a beavatkozáshoz be kell feküdni a korházba...? ugy értve h ben tartanak?
Köszönöm az eddigi válaszokat...;)
Szia...
Ha jól értelmeztem, amit írtál, akkor nekem is volt ilyen problélám... Ugyan ez...
Engem kórházba vittek, elaltattak, és nem tudom mi volt tovább... :)
Különösebb gond nincs vele, jobb is így :)
Remélem segítettem...
Nekem a "megoldás" a körülmetélés volt, amivel teljesen tönkretették, látványra is és emellett fáj is :(
Ha lenne (akár szűk) fitymám, valszeg minden másképp lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!