Nem szállt le a herém, hogyha műtéttel megoldható lenne az, hogy 'levigyék' akkor még lehetne gyerekem? 19/F
Ezt a problémát egész kiskorban fel szokta fedezni a gyerekorvos. Ha ez nálad elmaradt, legkevésbé se te vagy a hibás. Viszont nekem elég meglepő h a számos vizsgálaton egyszer se látták. Nem.lehetséges h időnként megjelenik mégis? Ez egy más probléma (ingahere)
Bárhogy is, mindenképp fordulj urulógushoz. Nem kell beutaló. Kicsi korban úgy tudom gyógyszerrel is lehet rajta segíteni, nem tudom felnőtt korban ez megoldás lehet e.
Nekem azért itt az elmondásodnál nem stimmelnek dolgok.
Ha lehoznak egy herét műtéttel,annak biztos hogy helye is lesz.Az nagyon is elfér a zacsiban .Azt is megoldják ,hogy többet ne tudjon vissza menni.Legfeljebb a p...d mellé megy,de ez nem is kóros dolog.Van helyzet,mikor mind a kettő
ott helyezkedik el .Miért gondolod úgy ,ha elsőre nem ment,most menne ?
De a lényeg,számtalan gyereked lehet 1 herével is .
Szerintem 19 év alatt a testhőd már károsította a heréidet. Hogy mennyire, és hogy termel-e még spermiumok, azt max mintaadással lehetne ellenőrizni.
Most van életképes spermád?
Eléggé szégyelltem magamat ez miatt és ezért nem mentem orvoshoz. Tudom, hülye voltam már bánom...
7 évesen műtöttek akkor próbálták tágítani a herezacskómat kevés sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!