Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gáz ha a nudista strandon...

Gáz ha a nudista strandon feláll a farkam? (18 éven aluliakat be engednek nudista strandra szülő nélkül? )

Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

:) te uralkodni tudsz magadon, hogy feláll-e?

Egy fiatal (50 alatti), egészséges férfinek akkor is feláll, amikor nem akarja, mert egyszerűen így működik.

2019. aug. 26. 19:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem gáz - ha eltakarod.

Beengednek.

2019. aug. 26. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
szerintem az erekcio sehogy nem gáz,,természetes folyamat,majd lelankad..a kondi zuhanyzoban is ,szinte mindenkinek feláll fürdes közben es akkor mivan?
2019. aug. 27. 14:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13 - mondjuk ez nem igaz minden zuhanyzóra, sőt, én még csak olyanban voltam, ahol nem állt fel senkinek.

Szerintem gondold át, hogy hova jársz! :) Biztos, hogy akarod te azt?

2019. aug. 27. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én lány vagyok... Hívatalos nudista strandon ugyan nem jártam még, de folyóparti, tóparti nudizós szabadstrandon jártam már párszor. Ilyen helyen láttam már akinek állt, de senk sem foglalkozott ezzel. Volt aki pucéran napozott, fürdött, de amikor járkált, a kezében volt a törcsi, amit ha kellett, a derekára kötött.
2019. aug. 28. 05:34
 16/16 anonim ***** válasza:
nem kimondottan gáz, de ahhoz külön jegyet kell vásárolni, ami feláras
2021. jún. 6. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!