Mit lehet tenni a férfi mellek ellen?
Nagyon zavaró...korábban elég kövér voltam (180 cm, 117 kg), nem is foglalkoztatott a dolog, betudtam annak, hogy túlsúlyos vagyok.
Ehhez képest most harminc kilóval kevesebb vagyok, mégis ugyanúgy megvannak. Az igaz, hogy az úszásnak és az edzésnek köszönhetően jóval keményebbek, mint korábban, de a zsír megvan rajta.
"betudtam annak, hogy túlsúlyos vagyok"
Ennek az 5 szónak így egymásután van valami értelme ? Senki nem túlsúlyosnak születik.
No akkor tartsunk egy kis magyarórát, ahogy látom, rád fér egy kis szövegértelmezési gyakorlat. Valószínűleg már jócskán elkéstem vele, na meg a nálam e téren jóval tapasztaltabb és kiképzettebb ex-tanárjaid is csődöt mondtak, de ki tudja, talán hozzájárulhatok ahhoz, hogy a társadalom egy alantas tagja egy napon a gyártósori pakolásnál magasabb szintű munkát végezzen.
"nem is foglalkoztatott a dolog, betudtam annak, hogy túlsúlyos vagyok." - tehát ezt a mondatot kell úgy megfogalmaznom, hogy a proletársereg katonája is megértse. Nehéz lesz, a siker messze nem garantált, de azért megpróbálom.
Első mondatom kulcsa a "dolog" kifejezés - aki az általános iskola alsó tagozatában olvasott meséket nagyjából megértette, annak egyértelmű, hogy ez a szó a kérdésben írott férfi mellekre utal.
Figyelembe véve az egykori komoly túlsúlyom, nem rágódtam igazán azon, hogy látható melleim vannak, hiszen ezt a nagy testsúly és a magas testzsírszázalék egyértelmű velejárójának véltem.
A 3,141csába...ez a mondat nem sikerült túl jól...egy átlagos intelligenciával bíró embernek valószínűleg nem okoz gondot az interpretációja, itt azonban nem épp erről van szó. Álljon itt egy puritánabb verzió, amit direkt a te nívódhoz igazítottam:
"a dagacságom miatt lesz**tam hoty meljeim vanak"
Ennél prolibban megfogalmazni aligha vagyok képes, nézzük hát az erre adott reakciód:
"Rendben van, akkor nem azért voltál kövér, mert sokat ettél és/vagy keveset mozogtál, hanem mert csak."
Most pedig elmagyarázod nekünk, hogy
1) Mi köze ennek a hányásnak a kérdéshez?
2) Milyen szempont alapján volt hasznos a válaszod? - ugye a válaszokat hasznosság alapján értékeljük, és mi itt úgy láttuk, nem adtál hasznos válaszokat, a te álláspontod szerint azonban fájdalmas volt az igazság.
Várjuk a magyarázatot.
A válaszaid jelentésre kerültek - volna, ha nem szórakoznék jót azon, hogy némelyik honfitársam szövegértő képessége még egy harmadikos gyermekével sem veszi fel a versenyt.
Kár volt ennyire teátrálisnak lenni.
Én is lefordítom neked a színvonaladra, mert csak nem akarod megérteni:
kövér voltál, amiről TE tehettél, lefogytál, a csöcs meg maradt, mert ez ilyen. Előbb kellett volna gondolkodni.
#7 Most pedig megmagyarázod:
Miért kellett megemlítened, hogy a magam hibájából voltam kövér.
Megjegyzem: fogalmad sincs arról, hogy csakugyan így van-e.
Lehetőleg gyorsan, mert ez a kommented is hasonló sorsra fog jutni, mint a többi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!