Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet kasztráltatnom...

Dfghjdfglkdf1242134 kérdése:

Hogyan lehet kasztráltatnom magam? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

(Természetes nem az igazi profilomról írom ezt ki.)

Háttér: 15 évesen tettem valami olyat, amit a mai napig nem bírtam megbocsátani magamnak, minden nap eszembe jut és egyre rosszabb lesz. Mindig is baj volt a túlzott bujaságomból, és nem érdemlek normális életet. A minimum az lenne, hogy kasztráltatom magam. (Ha valakit érdekel mi az, akkor írjon rám.) 17 éves vagyok most és a bűntudat belengi az egész napomat. Öngyilkosságra nem lennék képes, és nem is érdemelném meg, hogy olyan könnyen megússzam. Mivel nem akarok hipokratának tűnni, ezért az egyetlen megoldás amit elfogadnék legalább minimumként, az a kasztrálás és az életen át tartó szenvedés. (Nem vagyok depressziós, általában "életvidám vagyok", de mióta újra eszembe jutott mit csináltam egyre szomorúbb vagyok naponta.)

2019. aug. 14. 13:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%

terhes lett a csaj?

fogsz két követ, szétcsapod

vagy belógatod piranhas akváriumba

könnyű a golyókat elintézni, szabadon lógnak

2019. aug. 14. 20:25
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Na, a végén még kiderül, hogy valami vallási "tanítás" megszegése a ludas a dologban.
2019. aug. 14. 21:29
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
:-D Nem veszitek észre,hogy hülyíti a társaságot?
2019. aug. 15. 07:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Én az elmúlt években már legalább 10-15 emberrel beszélgettem itt, akik kasztráltatni akarták magukat, szóval ez egy létező probléma.
2019. aug. 15. 10:52
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A múltunk nem életfogytos ítélet, kérdező. Csak egy lépcsőfok. Általa lettünk olyanok, amilyenek vagyunk. Kamaszkorban minden normális ember hülyeségeket csinál. Az a kor egész egyszerűen arra való. Feszegetni, megismerni a határainkat, átlépni, és begyűjteni az érte járó pofonokat. Ez tesz bennünket egészséges felnőtté.
2019. aug. 15. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

ha nem erőszakoltál meg senkit, akkor semmi rosszat nem csináltál.

Valami vallásos famíliában nevelkedsz, igaz?

Hívd fel őket: [link] névtelen és ingyenes

2019. aug. 15. 18:21
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Beszéltem pár emberrel azóta, akik írtak nekem, és egyre jobban érzem magam.

Nem, nem nevelkedtem vallásos családban, meg sem vagyok keresztelve.

2019. aug. 15. 22:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!