Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan lehet kasztráltatnom...

Dfghjdfglkdf1242134 kérdése:

Hogyan lehet kasztráltatnom magam? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

(Természetes nem az igazi profilomról írom ezt ki.)

Háttér: 15 évesen tettem valami olyat, amit a mai napig nem bírtam megbocsátani magamnak, minden nap eszembe jut és egyre rosszabb lesz. Mindig is baj volt a túlzott bujaságomból, és nem érdemlek normális életet. A minimum az lenne, hogy kasztráltatom magam. (Ha valakit érdekel mi az, akkor írjon rám.) 17 éves vagyok most és a bűntudat belengi az egész napomat. Öngyilkosságra nem lennék képes, és nem is érdemelném meg, hogy olyan könnyen megússzam. Mivel nem akarok hipokratának tűnni, ezért az egyetlen megoldás amit elfogadnék legalább minimumként, az a kasztrálás és az életen át tartó szenvedés. (Nem vagyok depressziós, általában "életvidám vagyok", de mióta újra eszembe jutott mit csináltam egyre szomorúbb vagyok naponta.)

2019. aug. 14. 13:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Nyugodtan vállald fel, sokan erőszakolnak kis gyerekeket. Nem kasztráltatni kell magad, hanem fel kell adnod magad a rendőrségen. Aztán a többit majd elintézik.
2019. aug. 14. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Mit tettél?
2019. aug. 14. 13:56
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem erőszakoltam kisgyerekeket, annyira azért nem voltam/vagyok degenerált.
2019. aug. 14. 13:58
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak a szokásos serdülőkori életfájdalom. Nem csináltál semmi "degeneráltat", de még egy anonim oldalon se mered leírni, hogy mi a franc bajod van.
2019. aug. 14. 14:01
 5/17 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy nem scináltam semmi degeneráltat, azt írtam, hogy nem vagyok gyerekerőszakoló.
2019. aug. 14. 14:04
 6/17 Liz* ***** válasza:

El nem tudom képzelni, hogy mit csinálhat egy 15 éves gyerek, hogy ezt "érdemelné" ... hogy mi az a valami, amitől ilyen gondolatai támadnak egy (mentálisan) egészséges fiúnak.

Egyébként nem tudnád, csak úgy kasztráltatni magadat ..

"A humán orvoslásban csak megfelelő indikációk alapján fogadható el a férfi ivarmirigyek (gonádok) részleges vagy teljes eltávolítása"

Ha ennyire nyomaszt valami, akkor szerintem a szüleiddel vagy gondviselőiddel beszéld meg a dolgot és biztosan segíteni fognak, akármi is legyen az!

2019. aug. 14. 14:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor mi a fenét tettél, ami degenerált?
2019. aug. 14. 14:31
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy van erre lehetőség 18 év alatt.

Mi olyat tehettél ennyire fiatal gyerekként, ami utólag így megvisel? Nem lehet, hogy túl borúsan ítéled meg a helyzetet a súlyához képest?

2019. aug. 14. 15:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Mit csinàltál?
2019. aug. 14. 16:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Pszichológus kell neked, de nagyon..
2019. aug. 14. 18:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!