Fityma szűkuletem van? Hogyan tudom megálapitani? Képet léccives!
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 12:27
1/7 anonim 

válasza:

HIHHIHI. !!!
Még itt küldjenek neked képet.
A léccives szót meg a 12 éves kislányok használják.
2/7 anonim 

válasza:

Nagyon egyszerűen: ha hátra tudod húzni a bőrt fájdalom nélkül, akkor nincs gond. Ha nem, vagy csak fájdalommal, akkor fitymaszűkületed van. Képet meg ne kéregess, mert kivágnak, mint a huzat, ha jelenti valaki. Mi lenne, ha használnád a Google-t? Ott még képeket is találsz. De itt ne kéregess senkitől képet a saját micsodájáról, mert tiltja a szabályzat.
3/7 A kérdező kommentje:
Sokat segitettel
2019. aug. 7. 13:16
4/7 anonim 

válasza:

Szerintem tökéletesen kielégítő választ kaptál. Úgy tudod megállapításai hogy megnézem.
6/7 anonim 

válasza:

A második válasz tökéletesen leírja hogy mit kell tenned..
A ha képet akarsz szerintem erre van csomó felnőtt film amiben olyan férfiak vesznek részt akiknek nincs fitymaszükületük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!