A táborokban közös zuhanyzók vannak általában és ott látjuk egymást!
Nálunk az osztály 80 % -a rendbe teszi magát ilyenkor.
2010. júl. 14. 13:47
12/22 anonim válasza:
nem nagyon vágom, hogy a mai 15 éves fiúk miért akarnak kinézni úgy, mintha még nem léptek volna be a serdülőkorba, tehát miért jó a csupasz p*cs, amilyen 2-3 éve még volt
régen az ember büszke volt arra hogy már szőrösödik a töke, most meg mindenki átment pedoba, és az menő, ha csupasz vagy mint egy kisfiú?
2010. júl. 14. 15:33
13/22 anonim válasza:
Nálunk is közösek az zuhanyzók edzés után, ott is láthatnánk egymásét, ha annyira kíváncsiak lennénk a másikéra... de önmagunk rendbetétele szerintem nem azt jelenti, hogy a társainknak tetszelegni akarunk,... ezért borotválni... hmhmhmmm -.- XD
2010. júl. 15. 02:56
14/22 anonim válasza:
A dezodort azért használod, hogy ne izzadj, vagy ha izzadsz akkor keveset és ne büdöset. Attól nem fogsz kevésbé izzadni, hogy levágod a f*szod körül a szőrt...Azzal az erővel a lábadat is borotválhatnád (bár megkockáztatnám, hogy te borotválod is), hogy ott is "csini" legyél.
2010. júl. 15. 12:46
15/22 anonim válasza:
Szerintem az hogy változik a világ és a férfiak is borotválják magukat az még nem jelenti, hogy ovodásnak akarnak kinézni és hogy pedofilok!
Valószínű sokaknak ugyanez volt a véleménye akkor amikor a nők kezdték el borotválni magukat!
Én speciel sokkal jobban szeretem a csupasz vagyok.
Ha borotválni nm is akarod, érdemes fazonra nyírni. A nagy bozont ma már nem trendi:) Max. az öregasszonyoknál. De ha a nőtől elvárod, ő is elvárhatja tőled. Én már nem vagyok tini, de állíthatóm, jobban szeretik a nők, legalábbis a többség a borotváltat. Mutatósabb, higiénikusabb. Aki a bozontra esküszik, vagy nem találkozott még borotválttal, vagy épp az aktuális párjának bizonygatja, hogy ez így a jó. De ha borotvált lenne, akkor is azt mondaná. :)
2010. júl. 19. 10:55
18/22 anonim válasza:
ne oltogassátok már szegényt!.
egyáltalán honnan veszitek hogy fiú?
és igen illene leborotválni.
először úgyis csak azért teszed mert: 'a többiek is'. de aztán rájössz hogy ez így kényelmesebb, higiénikusabb, esztétikusabb.
2010. júl. 19. 12:22
19/22 anonim válasza:
pff 7-8 éve mikor én voltam táborokba még az volt a menő akinek több szőre volt most meg akinek nincs? hát változik a világ :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!