Fiúk kinek volt feltepve a fitymaja? Hány éves korában volt? Fájt nagyon?
Figyelt kérdés
Nekem utoljára 16 évesen tépte fel a doki
Kétszer tépték fel nekem
2019. júl. 29. 20:03
1/5 anonim válasza:
16 eves hogy? Nem szoktad kiverni?
Am faj mert Kette tepik a bört
2/5 anonim válasza:
Hiaba pontoztatok Le az igazsag ez baromira das napokig
3/5 anonim válasza:
Feltepeskor nem adnak semmilyen fájdalomcsillapítót? Ilyenkor megserul a fityma? Mekkora a seb? Milyen gyorsan gyógyul? Lehet vele dolgozni járni? Mennyi idő alatt gyógyul? Sajnos felnőttként nekem is van egy kb 5 cm széles szakaszon
4/5 anonim válasza:
nekem nem adtak
lehettem vagy 11
fájt
5/5 anonim válasza:
Nekem feltépték, de felnőttként. De nem éreztem semmit, mert végig hipnózisban voltam alatta. Egyúttal megcsinálta a csávó a fitymaszűkületem és a fitymafékem is, pluszpont hogy nagyon szép lett a végeredmény! Nagyon szakszerű ellátásban volt részem és nem volt nagyon drága se. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!