Szerintetek ez fitymaszűkület? Komoly a baj? +kép
Figyelt kérdés
21 fiú vagyok, szűz vagyok.
Csak idáig tudom felhúzni a bőrt merev állapotban:
Gyakran maszturbálok, nap mint nap. Próbálom maszturbálás közben minnél jobban felhúzni a bőrt, hogy táguljon. Félek az első szexnél, hogy felszakad valami, és elkezdek vérezni. Mi a teendő ilyenkor? Hogyan oldjam meg ezt a problémát? Szexnél gondot okozna?
2019. júl. 28. 17:14
12/15 anonim válasza:
Mindenképpen menj el műtétre, jobb lesz.
13/15 anonim válasza:
Novoglant próbáltad?
Novoglan.hu
Fityma nyújtó szerkezet. Meguszhatod a műtétet...
14/15 anonim válasza:
Közepes szűkület, simán lehet, hogy nyújtással és odafigyeléssel tudsz rajta javítani. Volt bármi változás amióta "próbálod minél jobban felhúzni a bőrt"? (és mióta próbálod?)
Érdemes lehet más orvossal megnézetni, és mondani neki hogy műtét nélkül szeretnéd megúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!