A fityma nyújtása rosszabíthatja a helyzetet vagy nem?
Enyhe, részleges fitymaszűkületem van és nem szeretnék műtétet.
Sok változó véleményt olvastam a fitymaszűkülettel kapcsolatos "fitymatornáról" van aki szerint további sebesedést okoz csak (ez valóban így van feszegetéskor, azonban még nem fájdalmas nyújtáskor nem vagyok meggyőződve hogy ez történik).
Ezzel a véleménnyel szemben azonban rengetek olyan ember véleményét olvastam akik nagyon súlyos (pár mm-re beszűkült) fitymaszűkületet tudtak teljesen rendbehozni gyűrűs nyújtással (hosszú idő alatt) és ez után nehezen tudom elhinni hogy ez a metódus valóban káros lenne ha helyesen végzik.
Hát ha ilyen fórumokon kérdezel abszolút laikusokat, akik nem értenek hozzá és a többségük sose próbálta a módszert akkor kön nyen így járhatsz mint ez a kérdező, aki mára körülmetélt! Mert neki teletömték a fejét privátban baromságokkal olyanok, akiknek sose volt ilyen baja!
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__..
Egyépként volt itt egy csávó aki helyesen magyarázza el ezeket a dolgokat mert valóban ismeri a titkát annak hogy hogyan kell nyujtani meg minden,nemcsak vakon rizsázik mint a többség hanem elmondja mikor milyen esetekben érdemes ezt csinálni, nagyon tapasztalt, tud is benne segíteni de őt a gyakorikérdéseken már nem találod meg!
@01:32
Még szerencse hogy nincs már itt az a beteg perverz sarlatán. :D
Van akinek segített, van akinek nem tudott.
Szerintem mindenkit meg kell becsülni, aki értelmesen próbál segíteni.
A boszorkányüldözés viszont a kérdezőt nem segíti.
Menj el orvoshoz mit szenvedsz vele?
Szégyenled a pöcsöd?
Nem kell látott már millió pöcsöt és segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!