Nem sok 2 féle gyógyszer 37 évesen?
Figyelt kérdés
37 éves férfi vagyok és már 4 éve szedek anti depresszánst plusz most el kell kezdenem pulzuscsökkentőt is szedni. Van más is aki ennyi idősen már 2 féle tabit szed ?2019. júl. 24. 09:16
1/8 anonim válasza:
Én 2 éve (25 voltam) autoimmun betegség miatt 5 féle gyógyszert szedtem. Szóval nem sok.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves választ.
Csak azt láttam, hogy a rokonaim nagyszuleim idős korban már 5-6 féle gyogyszert szedtek.... nem gondoltam h nekem is kelleni fognak ezek a tablettak :(
2019. júl. 24. 09:31
3/8 anonim válasza:
29 vagyok, napi jelleggel 4 féle gyógyszert szedek hormonbetegségek miatt, ehhez időnként még jön plusz... nyaralni 9 v 10 féle gyógyszert vettem, mint a nyugger mamik bazz. :) Màr nem tudom, sírjak vagy nevessek.
4/8 A kérdező kommentje:
Áh hihetetlen... valahol mindig azt gondolom hogy életmód váltás lenne a megoldás minden problémára és nem a sok kemikália. De lehet, hogy sok esetben tényleg csak a tabi segít.
2019. júl. 24. 09:50
5/8 anonim válasza:
Mindegy hogy szerinted vagy szerintünk sok-e vagy nem ha egyszer szükséges a szedése :/
De persze utána lehet nézni természetes segítségeknek pl a pulzus csökkentésére
6/8 anonim válasza:
21 vagyok, 3 fele gyogyszert szedek (igaz, az egyik fogamzasgatlo), nekem is irtak fel pulzuscsokkentot meg pluszban, de nem volt indokolt a szedese.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem sem ereztem h indokolt lenne...de a kivizsgalasok szerint kell, igy szedem...
2019. júl. 24. 11:59
8/8 anonim válasza:
Allergiaszezonban, ha épp menstruálok is, szedek vagy 7 félét - igaz, ebből 3-4 helyi. Egész évben csak egyfélét kell szednem (ami egy helyileg ható gyógyszer, nem tabletta, így kevesebb a hatóanyagtartalma), allergiaszezonban +3 (egy tabletta, két helyileg ható). Ez van. Bármelyik nélkül meglennék, de nagyon kényelmetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!