Mennyire veszélyesek ezek a házban?
Épp töröltem a port a tv pultról mikor szembetalálkoztam ezzel a kis zsinórkábellel vagy mit tudom én.
Meg akartam fogni mert le akartam tesztelni ráz e.. Azért hogy a kislányomra veszélyes e de aztán rám szóltak ne tegyem lehet áram alatt van de csak nem ha kilóg épp ezért próbáltam letesztelni.
Én ilyen vagyok ha valami potenciálisan veszélyes a gyerekre magamon letesztelem.
Aztán ez a mi franciaágyunk felett lóg az éjjeli lámpa kábele lenne csak ugye így kilóg..
Ez is áram alatt van?
Nem tudom. Kislányom fel akart hozzá nyújtózni hogy meg fogja de szerencsére nem éri el.
Mióta egyedül maradtam ebben a nagy házban a gyerekkel azóta nincs férfi a háznál és nem vagyok egy műszaki zseni.
A harmadikról nem linkelek képet sima internet meg tv kábelek a földön és van rajta egy szőnyeg a kislányom rendszeresen mászik a földön és ugye vezetékek szigetelve vannak de néha megfogta.. És a padlóhoz van rögzítve a kábel egy kis fémgyűrűvel.
Ez nem gáz ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!