Halálra lehet fagyni egy ilyen házban?
Én ilyesmiben lakom, csak egy matracom van a földön, nincs ágyam, a matracon egy hálózsákban alszom, vastag pizsiben és zokniban(de csak télen, ilyenkor még elég a rövidpizsi és a pléd, nyáron meg pléd sem kell).
Mondjuk én utálom a meleget, amikor anyukámékhoz megyek látogatóba és a központi fűtés miatt éjjel 25 fok van én egész éjjelre nyitva hagyom az ablakot(az én szobámban), mert nem bírok aludni.
De én már megszoktam, télen hideg van, nyáron meg meleg.
Én még gázpalackokat cserélgetek a tűzhelyhez, áram nélküli zsinórhúzogatós kis lámpám van, a kutyám egy falusi keverék házőrző, a cicáknak frissen fejt tejet adok, a tyúkok kicsi faajtóval zárható téglaólban laknak és reggel 5-kor kelek az állatokhoz. Kézikaszával vágom a füvet télre az állatoknak, magam darálom a búzát és a kukoricát a jószágnak, hírből se ismerem a kész kajákat, se embernek se kutyának, magam főzök abból, amim van, magam termelek, cserélgetek a közeli falukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!