Hol kapható ilyen napernyő : hordozható, összecsukható (mint az esernyő) és fényvédelmet nyújt?
Bővebben : 'Normális', egyszerű (összecsukható), esernyőhöz hasonló napernyőt keresek, amivel közlekedhetek az utcán.
(Rengeteget találtam a neten : babakocsira, teraszra, kertbe valót, strandernyőt, menyasszonyit, japánt, stb. Csak olyat nem, ami kellene.
A lényeg a hathatós fényvédelem volna. Milyen üzletekben érdemes szétnézni?
Előre is kösz minden segítséget.
Hali!
En 34 evekig kerestem (kis tulzassal, mert ennyi eves vagyok..:)) csipkes napernyot.
Eloszor antikot, mert 100 even at egyaltalan nem gyartottak ilyet. Az antik ernyok mar nincsenek forgalomban, ugy latszik evtizedek ota vegleges gazdaiknal gyonyorkodnek bennuk.
Azutan magam akartam kesziteni: ernyotanfolyam szinten nincs az orszagban evtizedek ota, ernyokeszito mestert sem talaltam ennek megfeleloen...De aztan USA-bol tudtam rendelni ujonnan gyartottat!
6félét is vettem magamnak, igy alkudni is tudtam, es keszulok, hogy jovore ujabb 10 fajtat veszek.
Amik eddig a kezemben voltak, azokrol van foto mindrol!:)
És van is még eladó egy rozsaszin es egy fekete:
www.expressz.hu-n ird a keresobe: csipkés nosztalgia
A kozvetlen link ez:
Tehat tolem lehet venni.
3 kulonbozo fazon létezik, amit ismerek, 10 kulonbozo szin.
Mar csak a fenti 2 van, ami elado, mert a tobbit hasznalom.:)
De jovore tudok mutatni barack, piros, kék és zold szinut is, vagy keresre tudok ujra rendelni a nalam hasznalatban levo ekru, feher, lila es rozsaszin szelu ernyokbol. De oktober elott nem erek ra evvel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!