Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Este lehet az utcán emberek...

Este lehet az utcán emberek közt késsel (összecsukható bicskával) járkálni, úgy, hogy zsebben van?

Figyelt kérdés
Vagy büntet érte a rendőr ha megtalálja?
2011. aug. 8. 15:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

perzse hisz most vetted és viszed haza a boltból sajnos a csomagolást és a blokkot eldobtad

amugy szerintem nincs belőle különösebb bajod én jártam már tőrrel az utcán még kiskoromba(imádtam késtdobálni és gyakoroltam:D) és eszembe se jutott mi lesz ha rendőrrel találkozok

2011. aug. 8. 15:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden igaz akkor maximum 8 cm lehet e penge hossza,efölött nem lehet hordani.
2011. aug. 8. 15:14
 3/18 anonim ***** válasza:
73%

bár szerintem ne járjál azzal mert a kérdésedből lehet tudni hogy félős vagy és egy esetleges támadás esetén ha elő is veszed nem mered használni és estleg ellened fordítják

akkor inkább gázsprayt hordjál attól nem lesz semmi baja az ellenfélnek

és amugy ha van nálad valami attól az nem fog kiderülni hogy ott van mert nem motoznak meg minden embert éjszaka a rendőrök

2011. aug. 8. 15:16
 4/18 anonim ***** válasza:

Ha a penge hosszúsága 8 cm fölötti, akkor bajba kerülhetsz tiltott fegyverviselésért.

Amúgy járkálni lehet, de ha igazoltat a rendőr, akkor két eset lehetséges:

1) Nem mondod meg, és nem veszik észre. Ez esetben nincs baj.

2) Megmondod, ekkor kapsz egy szép büntetést tiltott fegyverviselésért (azt hiszem, csak pénzbírságot).

3) Nem mondod meg, és észreveszik. Na, ez a ciki helyzet, akkor ugyanis úgy bevisznek, mint a szél.

2011. aug. 8. 15:18
 5/18 anonim ***** válasza:
Mármint, három eset... :P
2011. aug. 8. 15:19
 6/18 gr. Shadow ***** válasza:
97%

A törvény szerint nem szabad!

Ha mégis és rajtakapnak, akkor 2 eset lehetséges:

1. Cigány vagy és megdicsérnek mert ez a kultúrád része, sőt lehet hogy nagyobbra cserélik mert úgyis el vagy nyomva.

2. Nem vagy cigány úgyhogy a hágai vésztörvényszék összehívása után mint náci-fasiszta-rasszista-antiszemita-egyenruhás bűnöző, kapsz egymillió év letöltendőt gyilkossági kísérletért.

2011. aug. 8. 15:24
 7/18 anonim ***** válasza:
94%

A törvény szerint nem szabad!

Ha mégis és rajtakapnak, akkor 2 eset lehetséges:

1. Cigány vagy és megdicsérnek mert ez a kultúrád része, sőt lehet hogy nagyobbra cserélik mert úgyis el vagy nyomva.

2. Nem vagy cigány úgyhogy a hágai vésztörvényszék összehívása után mint náci-fasiszta-rasszista-antiszemita-egyenruhás bűnöző, kapsz egymillió év letöltendőt gyilkossági kísérletért.

szó szerint igaz. ez magyarország-

2011. aug. 8. 15:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
8 cm felettit nem viselhetsz a testeden - vagyis zsebben, ruhában, kézben, övön stb. A hátizsákodban igen, táskádban igen.
2011. aug. 8. 15:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Annyit még hozzátennék, hogy a rugóskés hordását pengehossztól függetlenül büntetik.
2011. aug. 8. 15:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Palm, régen miért volt szabad karddal járkálni és most miért nem ?
2011. aug. 8. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!