Este lehet az utcán emberek közt késsel (összecsukható bicskával) járkálni, úgy, hogy zsebben van?
perzse hisz most vetted és viszed haza a boltból sajnos a csomagolást és a blokkot eldobtad
amugy szerintem nincs belőle különösebb bajod én jártam már tőrrel az utcán még kiskoromba(imádtam késtdobálni és gyakoroltam:D) és eszembe se jutott mi lesz ha rendőrrel találkozok
bár szerintem ne járjál azzal mert a kérdésedből lehet tudni hogy félős vagy és egy esetleges támadás esetén ha elő is veszed nem mered használni és estleg ellened fordítják
akkor inkább gázsprayt hordjál attól nem lesz semmi baja az ellenfélnek
és amugy ha van nálad valami attól az nem fog kiderülni hogy ott van mert nem motoznak meg minden embert éjszaka a rendőrök
Ha a penge hosszúsága 8 cm fölötti, akkor bajba kerülhetsz tiltott fegyverviselésért.
Amúgy járkálni lehet, de ha igazoltat a rendőr, akkor két eset lehetséges:
1) Nem mondod meg, és nem veszik észre. Ez esetben nincs baj.
2) Megmondod, ekkor kapsz egy szép büntetést tiltott fegyverviselésért (azt hiszem, csak pénzbírságot).
3) Nem mondod meg, és észreveszik. Na, ez a ciki helyzet, akkor ugyanis úgy bevisznek, mint a szél.
A törvény szerint nem szabad!
Ha mégis és rajtakapnak, akkor 2 eset lehetséges:
1. Cigány vagy és megdicsérnek mert ez a kultúrád része, sőt lehet hogy nagyobbra cserélik mert úgyis el vagy nyomva.
2. Nem vagy cigány úgyhogy a hágai vésztörvényszék összehívása után mint náci-fasiszta-rasszista-antiszemita-egyenruhás bűnöző, kapsz egymillió év letöltendőt gyilkossági kísérletért.
A törvény szerint nem szabad!
Ha mégis és rajtakapnak, akkor 2 eset lehetséges:
1. Cigány vagy és megdicsérnek mert ez a kultúrád része, sőt lehet hogy nagyobbra cserélik mert úgyis el vagy nyomva.
2. Nem vagy cigány úgyhogy a hágai vésztörvényszék összehívása után mint náci-fasiszta-rasszista-antiszemita-egyenruhás bűnöző, kapsz egymillió év letöltendőt gyilkossági kísérletért.
szó szerint igaz. ez magyarország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!