Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá ha a barátnő...

Mit szólnál hozzá ha a barátnőd a kutyáját a lakásban tartaná de úgy hogy az ágyba is feküdhet a kutya?

Figyelt kérdés
2019. júl. 9. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Zavarna és valószínűleg szóvá tenném neki. Szerintem nem aludnék nála. 20/F
2019. júl. 9. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Én másik oldal vagyok. Kutyákkal aludtam. Össze se jönnék olyannal,aki ezt nem toleralja. A kutyáim tisztábbak,mint sok ember. De persze megértem ha valakit ez zavar. Csak akkor nem illünk össze,ennyi az egész.
2019. júl. 9. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nincs értelme olyannal összejönni, akivel nem értetek egyet ilyesmiben.

Az én kutyáim és cicàim is bejöhetnek az ágyba. A párom állatai is mindig mehettek ágyba, sosem volt belőle vita.

Viszont megértem, hogy van akinek ez undorító. Épp ezért nem jönnek össze ilyennel.

2019. júl. 9. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
63%
Én 20 évig éltem az asszony kutyájával, és nem hogy az ágyunkat bitorolta, de még egy tányérból is ettünk. Nem ez volt a válóok!
2019. júl. 9. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

Csatlakozom. Én is kutyákkal nőttem fel, mindig tisztán tartom őket, kutyaszőrt ritkán találsz, pedig hosszú szőrű.

Én igen, akkor nem illetek össze. :) Én nem változtatnék senki kedvéért, hogy esetleg leszoktatom a kutyát az ágyról... fogadd el, vagy keress mást.

2019. júl. 9. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, olyan kutyással jönnék össze csak akinek jólnevelt ebe van. A felugrálós, körbenyalós kutyát nem tolerálom semmilyen formában. Egy nyugodt, tiszta kutya az ágyban sem zavar.

Tudom minden kutyás szerint hipercuki tökéletes kutyája van a valóság meg mást mutat.

2019. júl. 9. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Nekem macskám van, de a hálószoba nálam állat számára tabu.
2019. júl. 9. 16:44
 8/8 anonim ***** válasza:
A kutya nem érdekelné, de a barátnő igen a feleségemet.
2019. júl. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!