Mit szólnál hozzá ha a barátnőd a kutyáját a lakásban tartaná de úgy hogy az ágyba is feküdhet a kutya?
Szerintem nincs értelme olyannal összejönni, akivel nem értetek egyet ilyesmiben.
Az én kutyáim és cicàim is bejöhetnek az ágyba. A párom állatai is mindig mehettek ágyba, sosem volt belőle vita.
Viszont megértem, hogy van akinek ez undorító. Épp ezért nem jönnek össze ilyennel.
Csatlakozom. Én is kutyákkal nőttem fel, mindig tisztán tartom őket, kutyaszőrt ritkán találsz, pedig hosszú szőrű.
Én igen, akkor nem illetek össze. :) Én nem változtatnék senki kedvéért, hogy esetleg leszoktatom a kutyát az ágyról... fogadd el, vagy keress mást.
Nő vagyok, olyan kutyással jönnék össze csak akinek jólnevelt ebe van. A felugrálós, körbenyalós kutyát nem tolerálom semmilyen formában. Egy nyugodt, tiszta kutya az ágyban sem zavar.
Tudom minden kutyás szerint hipercuki tökéletes kutyája van a valóság meg mást mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!