Égésí sérülésre jó ötlet borotva habot kenni? Használna?
Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 12:36
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem jó ötlet?
2019. júl. 8. 12:42
3/9 anonim válasza:
Irix spray kell rá (vagy Naxol), gyógyszertárban kapható.
4/9 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Ha már nem hólyagos, akkor lehet rá tenni vagy aloe vera gélt, vagy hámosító kenőcsöt (pl. Neogranormon, Bepanthen). Sajnos én is éppen ezzel küzdök. Jobbulást!
5/9 anonim válasza:
Talán az ősi módszert kellene bevetni,tejföllel bekenni .
6/9 anonim válasza:
De miért pont borotvahabot, semmi más nincs otthon ?
7/9 anonim válasza:
Nem jó ötlet, ha csak bőrpír, akkor nálam bevált a körömvirág krém, de ha hólyagos, vagy sebes, akkor semmit ne kenj rá, steril kötés kell és várni, hogy begyógyuljon.
8/9 anonim válasza:
Aloe vera friss nedve vagy Panthenol spray. Nekem mindkettő bevált. Még most, pár nap elteltével is használ az Aloe vera.
9/9 anonim válasza:
A legeslegjobb ami az én harmadfokú égési sérülésemet is helyrehozta gyakorlatilag pár nap alatt a kék lukács kék kenőcse. Furán hangozhat de ez a kenőcs valóban begyógyítja nem csak az égési sérülést de bármely fizikai sérülést is. Évek óta haszálja az egész család nálunk mindig van 1 a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!