Vannak itt nagyétkű emberek? Elgondolkodtatok már azon,
mi váltotta ki és miért nem bírjátok csökkenteni a
mennyiséget?
Igen a kaja megnyugtat . Na ez a mondat elárulja Hg te is kényszeres evő vagy mint sokan mások . Annyit kell tenni Hg ilyenkor ha ideges vagy és jön az evési igen inkább rágózz egyet mert a rágás azt a tudatot kelti benned hogy már ettél így ki tudod váltani vele azt a felesleget
2019. júl. 7. 17:02
Depis vagyok jóideje, kajába menekültem :D
2019. júl. 7. 17:03
Nem a te hibád. A gyomor folyamatosan küldi az agynak az éhségjelzést. Férjem volt ilyen. Gyomorműtét (sleeve) oldotta meg a helyzetet, azóta fogy. Kiválóan érzi magát. Ha még nem vagy 100 kg, akkor sok mozgással, nagyfokú tudatossággal, esetleg rosttablettákkal, étvágycsökkentő gyógyszerekkel kordában lehet tartani, de nagyobb stressnél egyre nehezebbé válik. Nem vagytok kevesen, nem a te (jellem)hibád!!! Hanem sajnos az egészségügyé, amelyik mintegy negyedmillió magyar ember problémájáról nem vesz tudomást.
2019. júl. 7. 17:03
4/10 A kérdező kommentje:
#1-es
Az a vicc, hogy nekem a rágó étvágyat csinál. Ahogy megindul tőle vmi nyálelválasztás, úgy utána amit ettem, azt is gyorsabban megemésztem. Mondom eztúgy, hogy nem értek túlzottan az emésztés biológiájához, csak tapasztalat. Éhesen megéhezek tőle. Még a teával vagyok így. De az lehet, hogy marja a gyomromat, mindenesetre ennem kell rá.
5/10 A kérdező kommentje:
#2-es
Én is hajlamos vagyok depire. Szorongásra. Búskomorságra. De eszek jókedvemben, jódolgomban is. Unalomból is, pl egy film vagy könyv nekem nem elég, kell mellé étel is.
6/10 A kérdező kommentje:
#3-as Köszönöm a biztatást és együttérzést.
3 pohár vízzel kezdd az evést.
2019. júl. 7. 21:16
Nálam is kényszeres. Megnyugat, ha teli vagyok. Viszont magyon durván elhíztam, szóval pár hete elhatároztam, hogy ebből elég volt. Most előre főzök, kimérem a kellő adagot és dobozolok. Így tényleg csak annyit eszek amennyit kell.
2019. júl. 7. 22:04
9/10 A kérdező kommentje:
#7 jó ötlet
#8 majd számolj be róla, hogy beválik-e
Írj valami példát mert ez a sok Olyna relativ....hogy mennyit eszel..
Nekem is vannak olyan időszakok amikor zabálás rajtam van de pár nap elmúlik 😀Még jó hogy elmúlik nálam mert akkor már gurulnék ..
2019. júl. 9. 16:43
Kapcsolódó kérdések: