Magán orvoshoz beutaló?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Huzamosabb ideje külföldön élek, így nem igazán tudom, hogy mennek otthon a dolgok.
Van néhány anyajegyem, amit esztétikai okokból, és megelőzésképp el szeretnék távolíttatni. Magán bőrgyógyászhoz kértem időpontot Budapesten. Azt tudom, hogy az sztk alapú beavatkozáshoz kell beutaló, de magánhoz is? Vagy bemegyek, és beutaló nélkül is ellátnak? Korábban is voltam magán orvosnál, de akkor volt beutalóm. Előre is köszönöm a válaszokat.
2019. júl. 5. 18:15
2/5 anonim válasza:
A maganhoz csak pénz kell. Beutalo/javaslat max olyan vizsgálatokhoz kell mint a röntgen, CT és Mr
3/5 A kérdező kommentje:
Szuper
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat.
2019. júl. 5. 18:24
4/5 anonim válasza:
Bőrgyógyászatra amúgy sem kell beutaló.
5/5 A kérdező kommentje:
Oda nem is, sebészeten vágnak. És tudtommal ahhoz kell a bőrgyógyász szakvéleménye, hogy a sebész valamit eltávolítson.
2019. júl. 6. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!