A 5htp kapszulát meddig lehet rendszeresen alkalmazni?
Kb 3 éve frontunt szedtem és antidepit.
Ezeket le tettem 3 éve tiszta vagyok de azota nem mondanam hogy ugy eleg jol is erzem magam nem panikolok de mindig be vagyok feszülve ha sokat kell varnom valahol felmegy a vérnyomásom ideges leszek nem tudok feloldodni nagy tömegben stb de egész jol elvagxok nincs nagy baj de nem ilyennek kéne lennie ezeknek a dolgoknak mist láttam ezt a terméket a 5htp-t de nem tudom ha elkezdem meddig lehet szedni
Elnézést kérek gyorsan írtam van ahol elirtam pár betűt :D
De a lényeg most rendeltem meg és nem tudom meddig lehet ezt majd szednem
Ebben szeretnék segítséget kérni fontos lenne előre is köszönöm
Ezekkel a termékekkel az a baj, hogy ugyan biztonságosnak vannak nyilvánítva, nem tudja felügyelni senki és nem ellenőrzött termékek.
Anno én is sokat olvastam 5htp-ről is meg l-tryptophan-ról, de miben különbözik az, hogy ezt szeded és nem antidepresszánst? Tudom, hogy sok mellékhatása van az SSRI-nek, de ezt meg aztán tényleg nem lehet megmondani, hogy fog hatni.
Hát nem tudom én sem hogy hogy fog hatni de már megrendeltem és bízok benne jol fog hatni és hogy nem lessz vele gond.
Gondolom ha abba hagyom a szedeset nem szokok rá és nem leszek rosszul vagy hasonlo ezert is rendeltem meg kiprobalni
Sajnos most 2020 szept 24-től be lesz tiltva az 5htp és tiltólistára kerül. Pedig én is szívesen kipróbáltam volna milyen.
Szerintem a gyógyszermaffia akarja, hogy inkább Antidepi tablettát szedjenek az emberek, mert abban nagyobb az üzlet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!