Ez lehet annak a jele, hogy fel fog ébredni?
Szóval én tudom, hogy erre így nehéz választ adni, de mégis jó lenne valamit tudni, mert nagyon rossz, hogy semmit sem tudok tenni, csak várni, miközben semmit sem tudok. Szóval a páromat agydaganattal műtötték, kint Németországban. Egészen pontosan három napig hagyták eszméletlenül szenvedni, miközben már epilepsziás rohama volt, az ok amiért hagyták az, hogy azt hitték be van drogozva (ezt inkább engedjük is el, mert most nem ez a fontos és vagy egy milliószor kiakadtam már rajta) három nap után vitték be a kórházban ahol meg is műtötték, majd elvileg pár nap után mégegyszer. Már 11 napja nincs magánál, viszont nem olyan régen egy percre kinyitotta a szemét. És azt szeretném tudni, hogy ez lehet-e már jó jel, és annak a jele hogy nemsokára fel fog ébredni? Én tudom hogy ennyi információból szinte lehetetlen megmondani, de annyira el vagyok már kenődve, és fogalmam sincs mihez kezdjek, vagy kihez forduljak aki ért is hozzá, szóval nagyon örülnék neki, ha valaki egy minimálisan is legalább tudna nekem ebben segíteni.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!