Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak beképzelném ezt az egészet?

Csak beképzelném ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Még tavaly nyáron olvastam 1 cikket a cukorbetegségről,hogy mik a tünetei stb...Rettegek ettől a betegségtől,főleg hogy szúrkálnom kelljen magam.És még aznap elkezdtem produkálni a tüneteket.

Iszonyat szomjas voltam,2 óránként jártam pisilni,farkaséhes voltam.Ez két napig tartott.Elmondtam anyuéknak,persze hülyének néztek hogy hagyjam a beteges rögeszmémet.Egyedül féltem elmenni orvoshoz,így otthon rettegtem.:S Aztán ez az egész 2-3 napig tartott,és elmúltak a tüneteim.Teljesen elfeledkeztem róla.

Most viszont,tegnap megint olvastam egy cikket az 1-es tipusú cukorbetegségről és megint kezdődik az ami tavaly. Állandóan a wc-t járom,és szomjas vagyok.

Amugy pánikbeteg is vagyok.

14.L

2010. júl. 9. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasd el ezt a cikket,segíthet: [link]
2010. júl. 9. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
méresd meg a vércukrodat, akkor megnyugszol! és ne olvass ilyesmit:)
2010. júl. 9. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel csak beképzeled, tényleg, hogy megnyugtasd magad, méresd meg a vércukorszinted. Tuti minden rendben lesz, ne aggódj feleslegesen.
2010. júl. 9. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj veled! Közmondásos, hogy minden orvostanhallgató, pszichológushallgató számtalan nem létező betegséget és rendellenességet diagnosztizál saját magán a tanulmányai alatt. Aztán persze mind elmúlik. :-) Veled is ez történt, és ezt te magad is jól látod. Igyál sokat, és nyugodj meg. :*
2010. júl. 9. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!