Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki ezt az egészet?

Hogy bírjam ki ezt az egészet?

Figyelt kérdés

12 órába melózok, és nagyon húzós.Álló monoton munka.

A nappal még hagyjám, de az éjszaka...eljön egy holtpont, amikor azt hiszem , ott halok meg, majd elalszok alig birom kinyitni a szememet, homályosan látok, szédülök, azt sem tudom hol vagyok..ettől bepánikolok:S Nem rég kezdtem, most 3napot végig vittem éjszakába..hát iszonyú érzés volt.Jelenleg nincs más munkahely.Előtte pihenek egész nap nem tudom mitől van ez.Ráadásul már összefolynak a napok.Ez olyan szörnyű.

Kérdésem hogy milyen trükkök vannak hogy ne legyen ez a holtpont, vagy hogy kibirjam egyáltalán? Arcomat vizzel paskolom ha szünethez jutok (12 órába 2x van=( )meg a tarkómat, de nem sok mindent ér.Energia itallal nem akarom kikésziteni magamat.

Valami más megoldás csak van.

2011. febr. 28. 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:

A JABIL-ban nyomod, vagy a Flexben?

Szörnyű ez a beosztás, van akinek soha nem szokja meg a szervezete.Ha éjszakás vagy előtte aludjál otthon, úgy indulj el.Kávé, vagy energia ital?Tudom, nem egészséges, de valahogy ki kell az embernek bírnia.Vagy koffeintabletta?

Kitartást!

2011. febr. 28. 14:34
 2/5 A kérdező kommentje:

köszii

Jabilba

Nem tudom, volt hogy megittam egy Monstert , beálltam a sorba, úgy elkezdte pörgetni a szívemet, beszédültem tőle., meg meg is fájdult.Szóval félek ettől hogy megint rosszul leszek.

Meg hát már rájöttem h az energia ital max 2-3 óráig hoz ki a fáradtságból.És szünet meg sokkal később van..áááh nem tudom mit tegyek:S

2011. febr. 28. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor az energia ital kilőve.Mást tényleg nem tudok tanácsolni, csak hogy előtte pihenjél, de írtad, hogy szoktál.Ha nem rázódsz bele, akkor muszáj odébb állni, mert tropára megy az egészséged.Dolgozott ott egy rokonom, 23 éves, férfi, de 2 hónap után leszámolt, mert egyszerűen nem bírta az éjszakázást, meg azt a monoton melót.Fizikailag lett rosszul minden műszak után.
2011. febr. 28. 14:48
 4/5 A kérdező kommentje:

legszivesebben énis otthagynám a p_csába de apám lefenyitett hogy amig a szerződés van (6hónap) ott kell lennem..őt nem érdekli h milyen állapotban vagyok.az a lényeg neki h melozzak=/ ráadásul lány vagyok:S

mást meg nem találni erre, 3honapig munkanélküli voltam , és ezért pipa rám:(

2011. febr. 28. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:

En a helyedben a friss zoldsegleveket vagy gyumolcsleveket fogyasztam, es elkezdenek valamilyen rendszeres mozgast.

Egy het alatt atfog allni a szervezeted, ugyanis amikor mozogni fogsz, akkor mar erosited az allokepessegedet.

Reggel lefekszel, es 4 orakor kelj fel, es menj el a friss levegore setalni, majd kocogni, de futni is lehet.

Ez tarthat egy felorat, de aztan mar lehet egy ora is, de fokozatosan noveld az idot.

Igy erosebb leszel.

2011. febr. 28. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!