Mennyire veszélyes a menaloma?
Túl lehet élni, itt vagyok rá az élő példa. Ha idejében diagnosztizálják és műtik, teljesen tünetmentes lehetsz.
Maga a műtét nekem tíz percig tartott és teljesen fájdalommentes volt:)
Amúgy melanoma, nem menaloma!
Sziasztok, az első válaszoló vagyok, aki átesett ilyenen!
Tudom, hogy ez nem fórum, elnézést kérek mindenkitől, de a téma komolysága talán felment az oldal szabályainak betartása alól.
A melanoma a bőrrák legkétélűbb formája, egyrészről a későn felismert esetek mortalitási (halálozási) százaléka nagyon magas, ugyanakkor a korán felismerteket szinte 100 %-os biztonsággal meg lehet gyógyítani.
Kezdjük azzal, hogy a melanoma nem azonos az anyajeggyel.
Anyajeggyel száz évig el lehet élni vidáman, melanomával nem. A kettő közötti különbséget CSAK orvos tudja nagy biztonsággal megállapítani, végleges eredményt a kimetszett mintából a szövettani vélemény ad.
Engem az onkológiai intézetben műtöttek (ha azt a tíz perces beavatkozást műtétnek lehet nevezni) teljesen fájdalommentes volt, az orvosok és a nővérek is hihetetlenül rendesek voltak. Azóta (3 év) tünetmentes vagyok kemoterápiára, sugárra nem kellett járnom, de csak azért, mert időben elmentem. Minden a bőrötökön kialakult elváltozást nézessetek meg azonnal!!!!
Jó egészséget és szép bőrt kívánok mindenkinek!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!