FONTOS! Alergiás vagyok?

Biztos lódarázs. Ha allergiás vagy calcium pezsgötablettát ajánlok, az segít. Az ujjadra kis alkoholt vagy ecetet, tejfölt, hagyma-citromlevet, stb.
Az allergia gyakran a torokban jelentkezik szorító érzéssel, mintha egy gombóc lenne ott.

Nem valószínű, hogy allergiás lennél, mert annak más tünetei vannak, pl. légszomj, fulladás.
Ártani nem fog: ha van otthon kálciumod, azt vegyél be, vagy igyál sok tejet. 3 darázs csípett meg, nem csodálom, ha nagyon zsibbad, egy is nagyon fájdalmas tud lenni. Borogasd ecetes kötéssel. Ha reggelig nem javul, akkor menj el a sebészetre, mert a fene sem tudhatja, milyen fertőzést okozhat egy csípés.

a csípéstől zsibbad.igyál kalcium pezsgőtablettát.tegyél egy rongyzsepibe jégkockát és tedd az ujjadra.
én darázsallergiás vagyok:( csípés után kb.3-5 perc elteltével nem kapok levegőt.szerintem te szerencsére nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!