Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » FONTOS! Alergiás vagyok?

FONTOS! Alergiás vagyok?

Figyelt kérdés
kinyúltam az ablakon és nem tudtam, hogy van 1 darázsfészkem rám támadt 3 darázs de még életemben nem láttam ilyeneket nem normál darázs mind a 3 az ujjamba szurt kb 1 helyre nagyon fájt leöntöttem ecettel de zsibbad az ujjam és már nem csak a vége hanem kezd az egész ALERGIÁS VAGYOK? ha igen mit csináljak?
2010. júl. 8. 19:52
 1/8 A kérdező kommentje:

[link]

nem ilyen volt hanem sokkal hosszab és a lábai is hosszabak

2010. júl. 8. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
AlLergiától általában fulladni kezd az ember. Ha érzed, hogy nem kapsz levegőt, akkor hívj nagyon gyorsan mentőt!
2010. júl. 8. 19:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Biztos lódarázs. Ha allergiás vagy calcium pezsgötablettát ajánlok, az segít. Az ujjadra kis alkoholt vagy ecetet, tejfölt, hagyma-citromlevet, stb.

Az allergia gyakran a torokban jelentkezik szorító érzéssel, mintha egy gombóc lenne ott.

2010. júl. 8. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
nem fulladok de már az egész középső ujjam zsibbad
2010. júl. 8. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy allergiás lennél, mert annak más tünetei vannak, pl. légszomj, fulladás.

Ártani nem fog: ha van otthon kálciumod, azt vegyél be, vagy igyál sok tejet. 3 darázs csípett meg, nem csodálom, ha nagyon zsibbad, egy is nagyon fájdalmas tud lenni. Borogasd ecetes kötéssel. Ha reggelig nem javul, akkor menj el a sebészetre, mert a fene sem tudhatja, milyen fertőzést okozhat egy csípés.

2010. júl. 8. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt a mocskos darazsakat, hogy merészeltek hárman is megcsípni. Nagyon fájdalmas az biztos. Nekem kb. 10 éve pont a csuklómba mart bele egy, iszonyúan feldagadt. Figyeld az ujjadat és ha nagyon dagad, vagy fulladást érzel hívj mentőt.
2010. júl. 8. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:

a csípéstől zsibbad.igyál kalcium pezsgőtablettát.tegyél egy rongyzsepibe jégkockát és tedd az ujjadra.

én darázsallergiás vagyok:( csípés után kb.3-5 perc elteltével nem kapok levegőt.szerintem te szerencsére nem vagy az.

2010. júl. 8. 20:06
 8/8 A kérdező kommentje:
huhh nincs ithol kálcium de már elmúlt ..ne haragudjatok csak megijedtem :$
2010. júl. 8. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!