Érdekes betegségem van? Alergiás vagyok a vízre.
Ha vízéri a kezem vagy lábam utána ugyérzem mintha kilenne száradva pedig nem. lehelgetem összeszorítom hogy jobban nedvesedjen meg ilyenek pedig elég hidratált szerintem agybeteg vagyok :S:S
21 éves vagyok és 2éves korom óta zokniba tudok csak elaludni.Nem bírom elviselni ha nincs rajtam zokni és úgy összeér a lábam mert kiráz a hideg a száraz hangjátol :S
A bőröm tökéletesen puha szóval nincs kiszáradva de én mindig úgy érzem.nyáron is zokniba vagyok éjjel nappal kivéve mikor fürdök de utána egyből zoknit húzok.orvos aztmondnta vegyek krémet kb 1 tubus krém 2 nap alatt elfogy nálam.ha felszívódik rögtön bekell kennem mert úgyérzem jól magam ha hidratált a kezem lábam :S
Nemazért de szerintem nemvagyok normális :S
Igaza van az első válaszadónak, ez valószínűleg kényszerbetegség (OCD), és szakemberhez kell fordulni, mert ha nem kezelteted, egyre rosszabb lehet.
Létezik ilyen betegség, de az ennél komolyabb tünetekkel járna.
Ha biztosra akarsz menni, akkor keress fel egy bőrgyógyászt, de inkább tűnik pszichoszomatikus bajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!