Bütyök előbb-utóbb mindenkinél kialakul a nagylábujjnál? Ha igen, kb hány éves kor körül alakul ki? És mitől függ?
Láttam egy nőt, kb 40 körül lehetett, akkora irgalmatlan nagy bütyke volt, hogy az valami hihetetlen.
Egy nyári szandál volt rajta, aminek a pántjai pont körülölelték a bütyköt, olyan volt, mintha épp így tervezték volna, hogy előtte és mögötte elférjen.
Elképzelni nem tudom, hogy ez hogy tud beleférni egy normál cipőbe, hiszen nagyon kiáll a láb vonalából.
Ez hajlam, örökletes, vagy idővel mindenkinél kialakul?
Mikor kezd el látszani, ha nekem is lesz ilyen?
Hogy tudnak cipőt hordani ilyen lábbal?
És az törvényszerű, hogy ha valaki ilyet hord, mert ez a munkája, akkor lesz bütyke?
Akik olvassátok, és van bütykötök: hány évesek vagytok?
Nem mondtam, hogy előírás, de egy elegáns irodai viselethez igenis hozzátartozik, és sokkal elegánsabb a nő, mint egy trampli lapos talpúval.
De nem a kötelező magassarkú volt a téma.
Ha meg más magassarkú, miért feltételezed, hogy rossz, főleg miután azt írod, hogy van normális belőle? Ez így értelmetlen.
Köszönöm.
Akkor ha valakinek 30-40 között nincs, és még nyoma sincs ( a középső lábujj alatti párnán lévő bőrkeményedés előre jelezheti, azt olvastam), akkor jó eséllyel nem lesz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!