Kóla helyett mit igyak?
Többszáz szemet egyszerre hivatalosan nem is írhatnak ki az orvosok, de feketén eladnak 1000 szemet is ha megvan rá a pénzed, sajnos az én keresztem a súlyos alvászavar, más cukorbeteg vagy szívbeteg, magasvérnyomásos stb... Nekem ez jutott, az inszomnia, 7 hónapig bírtam ki tisztán,nem szedtem semmi nyugtatót, altatót, az álmatlanságtól teljesen felörlődtem napközben állandóan szédültem, nehezen koncentráltam , ingerlékeny voltam ,egyszer a tükörbe néztem és megijedtem magamtól 32 évesen kinéztem legalább 45-nek annyira gyűrödt volt az arcom, akkor döntöttem hogy inkább az altatók mint pár év múlva a gödör.
Nem akarom reklámozni a benzókat, az én esetemben a rivotrilt de 3 hét normális alvás után helyrejöttem külsőleg és pszihésen is, csak egy probléma van velük, a tolerancia, olyan 3 hónapig elég volt egy 0,5 mg-os sárga estére, azután már másfél majd kettő, utána váltottam a kettesre, úgy csinálom hogy kiteszek az ágy mellé este három szem 2 mg.-ost és szedegetek belőle amíg el nem alszom, altalában elég 4 mg, de van amikor mind a három szem legurul, a pszchiátriára jártam pár éve kísérleteztek rajtam mindenféle bogyókkal, míg az egyiktől cluster féle fejfájásom lett (ami utána még fél évig kínozott ), akkor kidobtam az összes vacakot, és nem mentem vissza többet újakra cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!