Hallássérültek: titeket nem bántottak emiatt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 18:07
1/7 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok hallássérült, de tudom, hogy a nagyothallókat és a siketeket is sokszor szinte kinevetik, például a beszédük miatt, vagy bántják azért, mert például egy vendéglőben nem köszönnek vissza. Ráadásul a siketek bántónak érzik a süket, süketnéma, siketnéma szavakat, ezért akaratlanul is meg lehet őket bántani.
2/7 anonim válasza:
Én nem vagyok hallássérült, de soha nem nevetnék ki olyat aki az. Tanultam is jelnyelvet, pedig nem ismerek siketeket, csak ha egyszer találkoznék valakivel nem akarnám h kellemetlenül érezzük magunkat egymás társaságában hogy nem tudunk kommunikálni
3/7 anonim válasza:
hű jó megkésve írok ide. én hallássérült vagyok és igen elég sokszor bántottak a halló emberek.
4/7 ninasomerhalder válasza:
én hallásérült vagyok,halló iskolában jártam,hát sokszor bámultak rám,sokszor beszéltek hozzám miközben nem hallottam,hát szerintem engem kicsufoltak de nem bántottak :)
5/7 anonim válasza:
jó neked utolsó. Engem mindig b*sztattak.. előtted szóló voltam
6/7 ninasomerhalder válasza:
amugy,vannak ismerőseid aki siket? "utolsó válasznak"
7/7 anonim válasza:
Mondhatni kiközösítettek. Még most sincs senki, aki „elfogadna” így még mindig egyedül vagyok. 7 éve... Kicsit sok.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!