Jobb oldali lágyéksérvvel lehet kerekparozni? Mennyi idő alatt záródik ki kb? A lágyéksérv kötő mennyit segít a helyzeten?
Most jött ki úgy érzem egy jobb oldali alhasi lágyéksérv nálam.
Vissza nyomhato kézzel, de ha állok akkor eléggé kituremkedik.
Ezért kérdezném ezeket a dolgokat!
Nyilván ha már úgy érzem akkor műtét, csak egyelőre nem tudok munkától távol lenni!
Köszönöm!
Az a probléma, hogy nincsen tajom.
2 órás bejelentésem van és sok tb tartozasom.
Igy csak a magán doki jöhet szóba ami 280 rugó.
Egyelőre nincsen annyim albérlet és kiadások mellett.
Azért kérdeztem hogy mivel és hogyan lehetne kitolni az időt amig osszerakom a műtétre a pénzt!
A tapasztalataim a kb. 6 éves egyoldali lágyéksérvemmel (66F):
Arról vettem észre, hogy hangosan hallom a bélmozgásokat. Amúgy öröklött, apámnak is volt, megműttette korán (kb. 1965) és nem volt gondja utána.
Kezdetben egy-két centis volt, hol kint, hol bent. Utána vettem egy rugalmas sérvkötőt, amit hol viseltem, hol nem. A sérv nőtt, egyszer kellemetlen alhasi érzésem volt, rájöttem, azért, mert kint volt. Visszatettem és a fájdalom eltűnt. Utána jobban figyeltem erre és a fájdalom első jelére visszatettem. A sérv nőtt, a sérvkötőt gyakran viseltem, közvetlenül a testen. Kezdetben a lábam vérellátásában, puffadásában gondot okozott a sérvkötő. Ma a sérv már szeretne lemenni a heréhez, elindult, maroknyi a sérvtartalom, de még nem heresérv. Sérvkötővel négy tonnát - 20-50kg emelések - mozgattam meg pár hét alatt. Uralom a sérvtartalmat, kellene módosítani a gyári sérvkötő párnácskáján, hogy precízen illeszkedjen a sérvkapura. Láttam közelről Spranz sérvkötőt is, de az viselhetetlen egy rendezvényen, utcán, viszont hatásosnak tűnik. Az én sérvkötőm észrevehetetlen szinte, egy villanás alatt levehető. Gondolkodok a műtéten, de hálótól, kapcsoktól, idegentestektől a szervezetemben idegenkedek. Klinika weboldala szerint a műtét után heresorvadás van...
A sérvhajlam genetikai adottság, apám, nagybátyám (70 évesen hunyt el nagy heresérvvel, de nem amiatt), én, fiam (33, a sérv megjelent) ezt igazolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!