Lágyéksérv műtét után 1 héttel akár → lehet ÜLŐ őr munkát végezni havi 240-264 órával 24-48-as beosztásban?
F/22
Érzem a sérvet, látható is már.
Orvosnál még nem voltam vele, de kicsit húznom kell a dolgot, mert a házamat kell újítanom. (igen
most fontosabb az egészségemnél)
2018 jan második feléig húznám vagy tovább ha bírni fogom.
Olvastam, hogy lehet belőle sürgősségi műtét is.
Szitát /hálót szeretnék berakatni hogy ne újuljon ki, és ha lehet mennyi időt kell várnom, hogy újra 40 Kg-al edzek mint 2 évvel ez előtt (azért hagytam abba, mert más életet kezdtem élni)
További fontos kérdéseim:
1- WC ügy nagy dolog hogyan működik utána? Megrepedhet a varrat? Meddig nincs nagy dolog végzés?
2- Fürdés? Mennyi ideig nincs?
3- Élhetek, mikortól ugyanilyen életet mint most? Emelgetés, túrázás, nyújtón való gimnasztika-pörgés-húzózkodás sport, egyebek, és I-KI-DO. Foglalkozhatok ez után harcművészettel ismét?
4- A párzásban gátolni fog?
5- igaz, hogy lecsúszhat a herébe is a lágyéksérv, majd heresérvem is lesz?
Ha baj van szabad halogatni,mert 1 most "könnyűnek" látszó műtétből hosszadalmas tud lenni .
Manapság ezt már laparoszkópos megoldással végzik .
Ami annyit jelent,köldök alatt vizszintesen ,egymáshoz közel 3 kis bemetszést csinálnak .Itt jut be a kamera,a célszerszámok,és a háló is .
Igazából műtét után sebet sem látni,finoman még zuhanyozni
is szabad. Max 1-3 napos kórházi bentlétet igényel .
A belső gyógyulás pár hétbe azért beletelik.Nem szabad a hasfalat erőltetni .Ez mindenre vonatkozik .
A túlzott sportolást is el lehet felejteni .
Ha nem mész időben orvoshoz,a hasfal repedése nagyobb lehet,és ekkor a bél a zacsiba csúszik .Ez már okozhat komplikációt is .
Műtét után olyan ételeket kell fogyasztani,amitől nem lesz kemény széklet .
Sokan arra gondolnak,a hasfalon lesz 1 hosszabb vágás,hát nem.Ez a rész végig takarva van műtét alatt .
LOL előző munkahelyemen 340 órát dolgoztam 3 hónapon keresztül ahol első lettem a cégnél a REKORD 102 munkanapommal SZÜNET NÉÉLKÜL MAGYARORSZÁGON - BUDAPESTEN.
Ilyenek az őr cégek.
Igen halot is kaptam.
5 eve volt szal mar nem mondom meg pontosan xD
De am hamar felepultem.
Koszonom a valaszokat(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!