Annyira durva szorulasom van, hogy bent rekedt a . , mit tegyek?
Elnézést, hogy nagyon naturális leszek, de nem tudom kikakilni, ami bent van.
Jön az inger, nyomom és nem jön ki.
Mit tegyek? Hashajto segít ilyenkor?
Nyilván. Arra találták ki.
De talán az is elég lehet, ha sokat iszol. Kamilla teát pl. És ne erőlködj, hanem várd meg az "ihletet". ;-)
Ne erőlködj szerintem attól csak fájni fog
Valahogyan okozz hasmenést, ha nincs hashajtó akkor igyál sok vizet és egyél csak gyümölcsöt
Az aranyerem kijött már sajnos. Közben már sikerült produkalnom, már 90%-ban megkonnyebbultem, de lehet meg kellene..
Vegyek így be hashajtot vagy inkább ne?
Narancslé, vagy rostos (nem cukros) üdítő. Gyümölcs, főleg alma. Próbálj meg valahol aszalt szilvát keresni, bár ilyenkor (ünnep) az elég nehéz, de egyébként nagyon hatásos. Ugyanilyen a (házi) szilvalekvár hatása is, és igyál mellé sok-sok vizet, ne hideget és ne jegeset.
És van egy tuti tippem: este meleg tej, üresen, cukor és méz nélkül. Ne forrón, hanem melegen. Ne egyél mellé semmit, max. két-három háztartási kekszet.
A hashajtó jó módszer egyszer-kétszer, de könnyen hozzá lehet szokni. Paraffinolaj van, gyógyszertárban is, ha bírod, illetve vannak kúpok meg ilyesmi. A lényeg: a sok folyadék. És csinálj néhány felülést, sétálj, mászkálj. A mozgás is segít.
Valahogy langyos beöntést kéne beadni. Vagy kisujjal síkosítva nyúlj be, de nagyon finoman!
Vagy hullámzó mozdulatokat csinálj hassal, és masszírozd jobbról balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!