Duzzadt nyirokcsomók ok nélkül. Mi lehet ez?
Duzzadtak a jobb oldali nyaki nyirokcsomóim már 2 napja.(ok nélkül)Csak tapintásra fáj akkor is csak tompán.Előző hetekben sokszor volt hogy megszédültem
nem tudom van e valami köze a 2nek egymáshoz viszont eléggé aggódok mert már a fül alatti és egész hátul a tarkómra is kisugárzik a tompa fájdalom.
Szerintetek mi lehet ez?
Köszi de aranyos vagy :)
Hát már én is ott tartok nyugi... ennél az "eltemetem magam" dolognál... nekem sajnos nem mutatott ki gyulladást a szervezetemben a vérkép ezért aggódok.Egyébként minden értékem rendben van ezért még gyanusabb a dolog.Mondjuk nekem csak egy sima egyszerű vérkép volt amiből nemsokminden derül ki igazából, de reménykedek benne hogy nem lesz nagy gond.Örülök hogy veled minden oké ;)
Nyugi :) Nem kell aggódnod... nekem voltak rajta olyanok is amik nincsenek egyszerű vérképen. Májfunkció, vírustenyészet (ez 1 hét múlva készül el), vesefunkció stb. Lehet hogy a tieden nem állapítható meg ha van egy rejtett gyuszi a szervezetedben, amire reagálnak a nyirokcsomóid. 9
Nyugodj meg :) Biztos nincs semmi bajod! Így állj hozzá! :-)
Szia!
Na kiderűlt valami?
Nekem már évek óta mindíg bedagadnak a nyirokszomóima nyakamon, feszúl a nyakam olyankor, meg zsibbad kicsit, meg a jobb hónom alatt is!
Voltam vele mindenféle dokinál, vérkép negatív minden alkalommal, májfunkió is jó!
Voltam vékonytű biopszián is, mintát vettek a nyirokcsomókból, negatív!
Ekkor mivel évek óta szarozott a mandulám, azt mondták ha kiveszik valószínű megszűnnek a problémák...
Hát nem, tavaly szeptemberben kivették, azóta néha megint előjött, most meg megint, meg sem vagyok fázva és megint ez van!
És senki nem tudja mi bajom...
Neked rájöttek már?
Remélem te rendbe jöttél.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!