Miért van az, hogy a fülem alatt, és a nyakam környékén be vannak duzzadva a nyirokcsomók? A fülem alatt lévőt emelném ki, ezt nem értem leginkább! Nem vagyok beteg, és nem is vagyok legyengülve jelenleg. Ötletek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 08:55
1/7 anonim válasza:
Irány a háziorvos és kérj beutalót fül-orr-gégészetre!A nyirokmirigy csomó,vagy gyulladás nem játék!
2/7 A kérdező kommentje:
Most néztem meg egy képet ami, a nyirokcsomók elhelyezkedését mutatja. nekem pont ott van bedagadva, ahol elvileg nincs is nyirokcsomó . Közvetlenül a fülem alatt. orvost igen meg fogom látogatni, de addig is ameddig ez megtörténik , remélem valaki tud valami ötlete mondani, vagy hasonló tapasztalatot.
2011. aug. 1. 09:04
4/7 anonim válasza:
az állkapocs alatti nyirokcsomót érzed,és mivel már volt ilyen betegségem írtam amit írtam!Mert sok baj lehet belőle.És addig jó míg nem gyengít le..
De bocs hogy segíteni akartam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen .
Most dolgozom, és aggódok ez miatt azért írtam ki:) De persze igazad van az orvossal kapcs.
2011. aug. 1. 09:14
6/7 sine.lacrimna válasza:
a fül alatt nyármirigy van ami be tud dagadni.
7/7 A kérdező kommentje:
lehtséges hogy az ..köszi
2011. aug. 1. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!