Kv “függőségről” hogyan tudnék leszokni? 18/f
Mindig feketén iszom, cukor meg minden nélkül. Reggel amint felkelek kell egy kv, anélkül agyonvert vagyok. Aztán iszok mégegyet az állomáson, aztán még egyet amikor leszállok a vonatról és sétálok a sulihoz. Ott második óra után kimegyek (suli mellett van kávézó) onnan hozok magamnak, ugyanígy 5. Óra után ebédszünetben is. Aztán hazafele vonaton is iszok egyet, néha még otthon is. Általában mindig a legerősebbet kérem. Volt már hogy totál beszédültem tőle, de általában meg sem érzek màr ennyi kv-t.
Azt mondták lehet egy nagyobb súlyú embernek ez még elmegy, de az én 58 kilómnak ez nagyon sok mar...
Mondjuk nem iszol. Én ennyire durván nem voltam rágyógyulva a kávéra, de napi egy mindig ment. Aztán 3-4 napig nem ittam, és leállt róla a szervezetem.
Ha kávé nélkül "agyonvert" vagy, akkor sportolj, szerezz be normális táplálékkiegészítőket, vitaminokat, mert ez is okozhatja a fáradtságot.
Éjszaka mennyit alszol?
Mikor fekszel le? Mikor kell ébredned?
Nem olyan könnyű nem inni, egyszerűen kîvánom...
Fél éve voltam rutin kivizsgaláson, elvileg egészséges vagyok mint a makk.
Este 10-11 körül megyek aludni, kivéve ha buli, sorozat, film vagy valami program van. Reggel meg 6:30 körül kelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!