Szerintetek mennyire ártalmas ez az ital recept?
Az alkoholt leszámítva nem "ártalmas", és akkor sem igazán lesz az, ha roszul csinálod. Ha rosszul csinálod, akkor nem erjed le, vagy ocsmány ízű lesz. A metanoltartalma a legrosszabb esetben éri el egy átlagos gyümölcspálinkáét.
Azt viszont tudni kell róla, hogy ez NEM whisky, és nem gabonapárlat, hanem csak cukorcefre gabonával ízesítve. Ettől függetlenül ez sem rossz, ha jól csinálják. Hogy „kereskedelmi minöségü (vagy annál jobb) corn vagy bourbon whiskey-t lehet vele készíteni”, azt meg azért úgy kell érteni, hogy a LEGOLCSÓBB bourbon whiskyk élvezeti szintjét el lehet érni vele, de azért jellegre is jól meg lehet tőlük különböztetni a hordóban érlelt whiskytől.
Ez a recept egyébként eredetileg innen van, nem tudom, vannak-e eltérések, de jobban jársz az eredetivel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!