Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan hívnád fel valaki...

Hogyan hívnád fel valaki figyelmét az elviselhetetlen izzadtságszagára?

Figyelt kérdés

Van egy kedves haver/barát férfi. Régóta nincs barátnője, illetve a barátai sem keresik.

Sokat beszélgetünk az interneten, de találkozni én sem szívesen szeretek vele.

Sajnos rettentően büdös izzadtságszaga van.

Fura, mert egyébként napi 2x zuhanyzik, havonta jár fodrászhoz, tiszta ruhákban jár.

Nyáron vettem észre, hogy nem borotválja a hónalját, szerintem dezodort sem használ.

Autóval közlekedik, amiben van klíma, nem értem mitől izzad meg 20 perc alatt annyira, mint aki 3 hete nem zuhanyzott.

Hogyan közölnéd vele, hogy ez az "igénytelensége" miatt nem keresik már sem a barátai és a nőknél sincs szerencséje?

Többször ismerkedett az interneten, jól alakult minden egészen addig amíg nem találkoznak.

Lehetséges, hogy ő nem érzi a saját szagát?

2019. máj. 17. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Pontosan ugyan így ahogy leírtad. Az old spice csodákra képes.
2019. máj. 17. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Írj neki egy névtelen levelet.
2019. máj. 17. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:

1.

De az Oldspice az csak színeseknek való.

2019. máj. 19. 05:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen színeseknek? Egyébként képzeld én nő vagyok és azt használok mivel a női dezodorok semmit nem érnek pár alkalomnál tovább és ez nekem bevált hosszabb távon is. Még egy másik csaj ismerősöm is ezt használja.
2019. máj. 19. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ott van a reklámban, hogy nekik való.
2019. máj. 19. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!