Hihetek az orvosnak?
Kb 2 hónapja elmentem bőrgyógyászhoz, mert a jobb hüvelykujjam körme tele van barna foltokkal, illetve most már a körömágyon nem is tudom minek nevezhető fekete csík van.
Az orvosnő tőlem max 2-3 évvel idősebb, tehát 32-33 éves. Úgy vizsgálta a körmöm hogy csak rápillantott. Azt mondta vitaminhiány. Elhittem, mondom ő jobban tudja. Ami engem aggaszt, az a köröm alatti csík. Utánanéztem (neten nem szabad elhinni semmit, ez igaz), de a melanoma képek ugyanolyanok mint az én körmömön lévő csík és folt.
Hogy tudnék utánajárni? Vérvételből kimutatható hogy van e valami probléma?
30 éves...
Másik dokihoz menni? Ez nem jutott az eszedbe?
Ez magánrendelés, vagy TB?
Melyik város?
A háziorvos meg nem baj, ha betartja a rendelési időt... menj oda rendelési időben, ne az utolsó 2 percben, és akkor nem lesz baj, fogadni fog.
Ha egyéb esetben sem vagy vele megelégedve, nyugodtan válts háziorvost, nem tiltja semmi.
Kérdezz körbe ismerősök között, ki van megelégedve a saját háziorvosával.
Én pl. meg vagyok a sajátommal, és ajánlottam is egy barátomnak nemrég, aki átment hozzá, mert a sajátja kb vicc kategória volt.
Értem. Hát akkor másik orvos.
Azért kérdeztem a várost, mert esetleg tudok ajánlani, ha véletlenül épp egy városban/megyében lennénk.
Jó, nem háziorvost akartam ajánlani, hanem bőrdoki magánrendelést.
De úgy látom, semmi sem jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!