Miért utálom az embereket, és miért nézem le egytől egyig az összes embert?
Figyelt kérdés
Néha amikor elmegyek olyan helyre, ahol sokan vannak pl boltba és látom a szánalmas embereket egyszerűen felfordul tőlük a gyomrom.. De ez csak néha van, de ilyenkor szinte minden mozdulatuk felidegesít. Kezdek tartani tőle, nehogy pszihopata legyen belőlem. Mással is előfordul ilyen?2019. máj. 12. 10:21
11/15 anonim válasza:
életlen késsel? Ez már beteges, menj kezelésre.
12/15 A kérdező kommentje:
#10-es én is sokkal többre tartom az állatokat, mert azok szívből szeretnek stb. Van is rengeteg állatom.
2019. máj. 13. 11:05
13/15 anonim válasza:
Én is pont így vagyok vele, és végtelenül szomorú,dühös is tudok lenni amikor meglátok egy állatkínzással/rossz állattartással kapcsolatos posztot a fb-n.
Imádom az állatokat, nekem egy cicám van 12 éve (panelban lakom), de a kutyákat is imádom, ha kertesben laknék, biztosan lenne több is :)
14/15 anonim válasza:
Kedves utolsó nem csak cicákból meg cuki bundikból áll a világ. Csak akkor jelentsd ki, hogy állatbarát vagy, ha vegetárianizmust követsz és minden állatot egyformán szeretsz. Köszi.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem csak az az állatbarát, aki vegetáriánus.
Nem,én nem vagyok az, de attól sajnálom amúgy a haszonállatokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!