Fiús anyukák! Fütyi gondok. Mit csinál majd az orvos?
Gyereksebészeten dolgozom. Sajnos erősen orvos függő, hogy mi fog történni. Van aki kérdezés nélkül hátrarántja, van aki egyből műtétet javasol és van amelyik kezeli a problémát.
Ilyen idős korban ha korábbi behatás miatt nem hegesedett, akkor szteroidos krémmel nagyon jól fel lehet puhítani a bőrt, ezáltal megszüntetni a szűkületet, a letapadást pedig érzéstelenítés mellett lehet oldani ha a szűkület problémája megoldódott.
Drukkolok, hogy olyan dokihoz kerüljetek aki az utóbbi felvilágosultabb protokollt követi.
Miért nem kérded a férjed?
Férfiként, akinek volt ilyenje: ez a fitymahúzogatás egyes orvosok kedvenc témája.
Vidd el ha muszáj, de ne egyezz bele drasztikus beavatkozásba, ha lehet.
Nekem felírt anno valami kenőcsöt, amivel kenegetni kellett, de nem nagyon használt. Aztán idővel miután minden nap kicsit jobban hátrahúztam, kb. 13 éves koromra rendeződött.
Riogattak sok mindennel, pl. körül kell metélni.
Nem volt sebészeti beavatkozásra szükség, szerintem nem egyezz bele semmilyen műtétbe.
A letapadást ha van,és a szűkületet együttesen lehet megoldani. Ha le van tapadva a bőr, akkor a szűkületet sem lehet előtte megoldani .A orvosi megoldások nagyon brutálisak tudnak lenni .Hiába van a rendelőben elérzéstelenitve,ahogy elmegy a hatása,a gyerek bömbölni fog.Volt aki azt írta itt,a gyerek álomba sírta magát napokig .
A fürdetések is borzalmasak lesznek,a gyerek közelébe sem enged nyúlni .Fürdetéskor kell mindig kicsit feljebb erőltetni .Nem kell ennek 1 hét alatt megtörténni .
Húgom fiának 5és fél évesen jött fel. Ha pisil szépen,várj még a dokival!
Viszont ha dokihoz viszed,vizsgálat ELŐTT szólj,hogy nem egyezel bele a felrántásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!