Hanyadik napon hagyható el az óvszer használata ha most kezdtem a fogamzásgátlót?
Missee tablettát kezdtem el szedni a héten, ezelőtt soha nem szedtem ezt vagy másféle fogamzásgátló tablettát.
Kedden reggel véreztem, bevettem az első tabit. Szerdán már egyáltalán nem volt vérzésem, de a tablettát ugyanúgy szedem azóta (normális, hogy egy napig “menstruáltam”?) {csütörtök van ma}
A betegtájékoztatóban nem találtam arra vonatkozó infót, hogy a tabi szedésének megkezdésekor meddig ajánlatos kiegészítő védekezést használni.
(Illetve csak annyit, hogyha már a menstruáció első napján beveszem, azonnal védve vagyok, de azért én óvatosabb vagyok ennél, hogy egyből elhigyjem:))
"Kérdezd meg az orvosod."
Maximum az építésvezetőt tudja megkérdezni.
Orvos nem nagyon jár építkezésen!
Rossz helyre írta be a kérdést, most nem azzal kellene foglalkozni.
Én a helyedben még kb. egy hónapig védekeznék más úton is, az a tuti.
"Én a helyedben még kb. egy hónapig védekeznék más úton is"
Jól is teszed! Munkaterületen kötelező a sisak.
Utolsó, minek válaszolgatsz akkor egy fogamzásgátlóval kapcsolatos kérdésre, ha ennyire elítéled?
Amúgy meg semmi közöd hozzá, hogy ki mivel védekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!