Több napig nem iszok majd utána igen, akkor súlygyarapodást okoz a víz is? (nem távozik)
2 napig nem ittam semmilyen folyadékot,tegnap pedig megittam 2 liter vizet majdnem egyszerre azonban azóta eltelt egy nap es nem kell mennem wc-re.Ez azért van mert a szervezetem visszatartja a vizet?Mikor pisilem ki,ha iszok még sokat,vagy ha nem iszok?
Ez azért is zavar mert súlyban is több vagyok illetve ducibbnak is tűnök.
Ne csinálj ilyen hülyeséget, hogy nem iszol!
A víz nem okoz súlygyarapodást, de ha sok vizet iszol egyszerre, kitágítja a gyomrodat, és még többet fogsz enni. Ez nem módja a lefogyásnak. Ha le akarsz fogyni egyél kevesebbet, de az ivást ne hanyagold.
"Több napig nem iszok majd utána igen, akkor súlygyarapodást okoz a víz is?"
Nem csak akkor, úgyhogy kár lenne napokig nem inni: ha ráállsz a mérlegre és azt mutatja, hogy x kiló vagy, aztán megiszol fél liter valamit, máris fél kilóval többet fog mutatni. De ha normális mennyiségeket normális elosztásban iszol (mondjuk max. 4-5 decit egyszerre, 1-2-3-4 óránként), akkor ez nem befolyásolja a súlyodat, hiszen ki is pisiled.
"2 napig nem ittam semmilyen folyadékot"
És mit ettél?
"tegnap pedig megittam 2 liter vizet majdnem egyszerre"
Mondom, hogy nem vagy teljesen komplett...
"azonban azóta eltelt egy nap es nem kell mennem wc-re.Ez azért van mert a szervezetem visszatartja a vizet?Mikor pisilem ki"
Ha mielőbb orvoshoz mész. Kiszáradtál, felborult az anyagcseréd, úgyhogy jó lesz mielőbb megmutatni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!