Gyereknek intenzív mozgás hatására fáj a mellkasa, normális?
A trambulinozással simán megránthatta.
A futásnál, meg könnyen lehet túlfárasztani a légzőizomzatot, főleg egy allergiás, duci gyereknek.
Picit figyelj a súlyára, nasit, édes italt,sót, sok fehérjét kell vissza venni, nem tudom nálatok melyik jellemző, de valamelyik biztosan.
Ha van cigis családtag, az jó lenne, ha letenné, de legalább menjen mindig jó távol a lakástól.
A gyerkőcnek, légzőtorna, úszás, fúvós hangszeren tanulás segít a takarékos légzőmozgás rögzítésében.
Lehet gyenge a mellizma. Tornáztatni kell. A gyereknek pedig meg kell tanítani a helyes légzést, mert attól is fájhat. Ha esetleg koraszülött lenne (annyira nem értek hozzá) lehet a tüdeje gyengébb.
Feltétlen mondják el az orvosnak. Én RTG-re is elküldeném. Tüdős orvoshoz vigyék, ne egyszerű gyerekdokihoz.
Értem, köszönöm a válaszod.
Tegnap már fájlalta úgy is, hogy nem futkározott előtte, úgyhogy bevittem a sürgősségire. Szerencsére semmi komoly, a mellkasi izmokra húzódott egy korábbi felső légúti betegség, gyulladáscsökkentőt kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!