Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elég csúnyán feltörte a lábam...

Elég csúnyán feltörte a lábam a cipőm, mit tehetek hogy könnyebben és fájdalommentesebben gyógyuljon?

Figyelt kérdés
Éjjel nem is tudtam tőle aludni, aránylag nagy felületem feljött a bőr, amit nem tudom hogy le kéne-e vágnom illetve ha igen, akkor teljesen vagy csak annyit amennyi zavar.
2010. júl. 5. 09:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Kenegesd neogranormonnal...és ha nem muszáj, ne ragaszd le, a levegőn gyorsabban gyógyul.
2010. júl. 5. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
A bőrből levághatsz, ha zavar, de csak annyit, amennyi biztos hogy már nem élő rész. Nehogy belevágj jobban, mert akkor még inkább fájni fog. És valóban, hagyd levegőzni minél többet. Ha muszáj cipőt venned, akkor kend be Neogranormonnal, aztán rakjál rá egy félbehajtott zsebkendőt vagy jó sok gézlapot, hogy minél vastagabb réteg legyen, és ragaszd le tekercses ragasztóval, az jól megtartja. És így vedd fel a cipőt, ha muszáj. És lehetőleg valami más cipőt, ne azt, ami kitörte.
2010. júl. 5. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!