Mi a teendő ha biztosra akarok menni abban hogy alkalmas vagyok e a sportra?
Figyelt kérdés
Triatlonozok és voltam idén is sportorvosnál, de ott csak magasságot, súlyt, vérnyomást és nyugalmi EKGt csináltak. Sok olyat lehet hallani hogy élsportolók halnak meg hirtelen szívleállás miatt. A családban van szív és érrendszeri betegség. A papámnak cukorbetegsége, magas vérnyomása van, anyukámnak pedig probléma volt a szívbillentyűjével. Emiatt is félek,hogy nem vizsgáltak meg rendesen. Ki kellett tölteni a vizsgálat előtt a lapot amin kérdések voltak. Ezen a lapon leírtam ezeket a betegségeket a családban, ilyenkor nem kell a sportorvosnak alaposabban megvizsgálni? Nem kellene terheléses EKGt csinálni? Vagy szívultrahangot?2019. ápr. 12. 16:27
1/2 anonim válasza:
Keress egy másik sportorvost. Hátha gondosabban jár el.
2/2 anonim válasza:
El lehet menni fizetős kardiológushoz... Vagy fel lehet hagyni a versenysporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!